Lucruri care aduc plăcere...

Lucruri exclusive pentru tine și locuința ta!

Brodăm

Oferim servicii de broderie deja gata sau personalizată în funcție de necesitatea clienților.

Plăcut ochiului

Puteți folosi lucrările noastre pentru a infrumuseța casa Dvs.Impactul vizual este unul deosebit,iar razele de lumină aduc strălucire și conferă noblețe și prestanță elementelor de design.

Făcut din dragoste

Noi depunem dragoste și suflet în fiecare lucrare. Este foarte important ca clienții noștri să se simtă ca într-o adevarată poveste regească.


Istoria Broderiei - Arta Acului


Arta populară de împodobire a obiectelor textile s-a dezvoltat pe parcurs de secole, însă cea mai originală şi bogată în tehnici de lucru şi motive decorative a fost în secolul al XVIII – prima jumătate a secolului al XIX-lea, cînd îndeletnicirile casnice şi atelierele meşteşugăreşti de pe lîngă mănăstiri şi casele boiereşti erau în deplină dezvoltare, cînd tradiţiile ţesutului şi broderiei erau înalt apreciate ca valori al statutului social-economic al fetelor tinere.

Analizînd tehnologia şi ornamentica broderiilor prin prisma istorică atestăm urme de influenţă orientală, europeană, slavă. Acestea se datoresc poziţiei geografice a Moldovei şi relaţiilor ei comercial-economice cu alte state în perioadele precedente.

Totodată cusăturile moldoveneşti, broderia şi-au păstrat un stil original cu variate procedee tehnice de realizare şi compoziţii ornamentale, cu motive şi nuanţe cromatice diverse.

Cusăturile decorative se folosesc ca şi în trecut la înfrumuseţarea vestimentaţiei, îndeosebi a cămaşelor femeieşti şi bărbăteşti de sărbătoare, la ţesăturile decorative din casa mare, pe unele obiecte albe pregătite ca zestre fetelor şi pentru „legătorile de nuntă”.

Broderia, o arta care va dăinui peste vremuri


Pasiunea pentru broderie nu se învaţă, este un sentiment cu care te naşti şi de care nu te mai poţi desprinde tot restul vieţii. Nu ne putem închipui viitorul fără arta populară şi avem în voce o mândrie nespusă atunci când ne amintim de faptul că şi în sufletul urmaşilor se va înrădăcina seminţele iubirii pentru creaţie. Avem, aşadar, încredere că soarta va fi blândă cu acest meşteşug.Serviciile noastre:  • Noi vă oferim o colecție de tablouri gata făcute, împachete în rame.

  • De asemenea noi preluăm comenzi după dorința DVS.

  • De asemenea croșetăm fețe de perne cu scrisul și imaginea dorită.

Acuratetea nuantelor si a detaliilor aproape ca depaseste puterea mea de intelegereTablourile brodate sunt o interacțiune


Tablourile sunt realizate prin lipirea broderiei finalizate pe un suport de lemn.

Tablourile brodate rezolvă lacune în desing-ul interior


Tablourile brodate pot fi extrem de moderne, infatisand peisaje, reproduceri dupa picturi celebre, portrete, animale, totul zugravit in culori vii, intense, o alta caracteristica a acestei tehnici.NOI CREĂM FRUMUSEȚE


Vă lăsăm în compania imaginilor, distingeți frumusețea și adîncimea acestora!Fată abstract
Aruncă o privire
Ora educativă
Aruncă o privire
"Rain Lovers" - broderie 3D cu cristale
Aruncă o privire
Coș cu liliac
Aruncă o privire
Mama și copilul
Aruncă o privire


TABLOURILE NOASTRE BRODATE CREAZĂ CONEXIUNI EMOȚIONALE


În ele este mai mult design decît întîlnești cu ochii. Cînd ele întîlnesc inima acest design crează o conexiune plină de sens și de durată cu audiența.

Ne aflăm în Chișinău, Republica Moldova


mun. Chișinău,

+373 601 26 227

|


Mulțumim pentru vizită!
Informație de contact

Chișinău
+373 601 26 227
comanda@etc.md
@blacktie_co
Tablouri brodate Chișinău

Comandă

Completează formularul pentru a plasa comanda, iar noi te contactăm în scurt timp.

Livrare

Livrarea este posibilă în orașul Chișinău gratuit, și în alte localități contra plată. La comandă putem crea un showroom mobil cu lucrările noastre. Pentru detalii nu ezitați să ne contactați!

Created by DevLine.md - Copyright 2016